Escroc după gratii

Țepar al speranței de muncă băgat la pușcărie

Adrian H., de 63 de ani, împotriva căruia Tribunalul Suceava a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, din 7.08.2007, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru înșelăciune, a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava.
 

În fapt, în perioada 2000 – 2005, împreună cu numita H.A., au indus în eroare, prin diferite mijloace frauduloase, persoane din mai multe localități de pe raza județelor Suceava, Botoșani, Bacău, Neamț, Tulcea, Maramureș, Prahova, Gorj și Dolj, de la care au pretins și primit diferite sume de bani în lei și valută, promițându-le obținerea de contracte de muncă în străinătate, promisiuni rămase neonorate, astfel cauzând un prejudiciu de circa 80.000 euro. Condamnatul a fost pus în urmărire, fiind semnalat și pe plan internațional. În urma activităților informativ investigative desfășurate de polițiștii judiciariști suceveni, persoana în cauză a fost localizată și reținută pe raza municipiului Suceava, fiind introdusă în arestul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: