Doar de Crăciun, circulație normală, „în condiții de iarnă”, în municipiul Suceava

> Primarul Lungu cere sucevenilor să-și mute autoturismele de pe marginea străzilor, astfel încât să fie posibil accesul utilajelor Rosal
Ninsorile, combinate cu vântul puternic de la sfârșit de săptămână, au făcut aproape ineficiente intervențiile firmei de salubritate Rosal, a declarat, ieri, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Edilul-șef susține că, din cauza viscolului, locul zăpezii îndepărtate era luat rapid de un alt strat proaspăt, utilajele societății specializate nereușind să facă față la acest ritm. „În ultima săptămână, am fost mobilizați zi și noapte. S-a lucrat foarte mult, însă fără eficiență, din păcate. Este foarte clar că, așa cum s-a întâmplat în weekend, când a nins și a viscolit, intervențiile nu au efectul scontat”, reliefează primarul.
 

Pe de altă parte, Lungu a remarcat că în cartierele Obcini, George Enescu, Zamca și Burdujeni, străzile înguste, blocate de autoturisme, permit cu greu accesul utilajelor de deszăpezire: „Pe străzile înguste, mașinile sunt parcate pe de o parte și alta a carosabilului și nu permit intervențiile utilajelor de deszăpezire ale Rosal”. În consecință, Lungu a cerut sucevenilor ca, în momentul în care au loc intervenții, să elibereze spațiile ocupate, astfel încât, până la debutul sărbătorilor de iarnă, în toată Suceava să se circule cât de cât normal, „în condiții de iarnă”. „Fac un apel la suceveni să mute autoturismele, să facem curățenie, după care vor putea să le pună la loc. Întrucât în perioada următoare se anunță mai puțină ninsoare, sper ca, până de sărbători, să îndepărtăm zăpada și să avem o circulație normală, în condiții de iarnă”, a spus primarul Sucevei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI