Din cauza viscolului

Drumuri închise și restricții de tonaj

Viscolul a închis, ieri, 4 drumuri județene și 13 drumuri comunale din județul Suceava, fiind impuse restricții de circulație pentru autovehicule de tonaj greu pe anumite porțiuni de drum de pe E85, DN 17 și DN 29.
 

Potrivit prefectului județului Suceava, Florin Sinescu, ieri după-amiază erau închise din cauza viscolului drumurile județene Ciprian Porumbescu – Drăgoiești, Pleșești – Vulturești, Suceava – Berchișești și Siret – Frătăuții Noi, dar și 13 drumuri comunale. El a menționat că pe lângă restricțiile de circulație instituite de tronsonul Fălticeni – Siret, pe E 85, și Rădăuți –Ratoș, pe DN 17 A, la solicitarea autorităților din Botoșani s-a restricționat circulația traficului greu și pe DN 29, Suceava –Botoșani. Sinescu a mai spus că, din cauza viscolului, au mai fost semnalate șapte deranjamente colective la rețeaua de energie electrică în localitățile Moara, Spătărești, Dornești, Horodnic de Sus, Vicovu de Sus, Cajvana și municipiul Rădăuți, 118 gospodării fiind nealimentate cu energie electrică. El a mai declarat că persoanele care necesită dializă erau preluate de ieri după-amiază și duse la spital, astfel încât să nu existe probleme dacă drumurile vor fi blocate din cauza viscolului puternic. Prefectul a precizat că se acționa pe toate drumurile din județ pentru menținerea deschisă a traficului, menționând că se circulă în condiții dificile.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI