Handbal masculin, juniori V

Cei mai mici handbaliști suceveni s-au remarcat la prima ediție a „Cupei Moș Crăciun” de la Iași

Acțiunea interjudețeană de la LPS Iași a reunit cele mai tinere echipe reprezentative de handbal sub egida primei ediții a „Cupei Moș Crăciun”.
 

Fete și băieți, minihandbaliștii din Iași, Suceava, Bacău și Vaslui au disputat un turneu incitant, prin intermediul căruia și-au propus să-și măsoare puterile, nivelul de pregătire și cunoașterea adversarilor în perspectiva susținerii campionatului național. Lotul masculin sucevean a participat cu grupele de copii 2002 și mai mici, pregătite de către profesorii Iulian Dugan și Răzvan Bernicu în cadrul CSȘ – LPS Suceava, și grupa partenerială din cadrul Școlii Nr. 3 Suceava, profesor Cătălina Loghin. În urma susținerii celor trei partide ale turneului, sucevencele s-au clasat pe locul II. Băieții au prins un meritat și muncit loc III în clasamentul masculin. A fost cea mai tânără echipă participantă. I-au alergat tot meciul pe temuții vasluieni și au rămas la doar trei puncte în spatele ieșenilor. În meciul cu jucătorii din Buhuși n-au prea avut energie și concentrare, oboseala și prânzul servit spunându-și cuvântul. După doar o lună de pregătire (în sală mică!) pentru cei mai mulți dintre băieți, antrenorii se declară mulțumiți și consideră că în urma acestei prime ieșiri destul de timpurii în focul meciurilor de verificare există potențial colectiv armonios. Motricitatea individuală este mult mai bună decât la seria anterioară cu doi ani, remarcându-se o atitudine pozitivă și omogenă în ce privește relaționarea dintre jucători. Dintr-un lot de aproximativ 30 de copii, 11 sunt cu vechime de un an, fapt ce se remarcă în închegarea noii echipe de sezon. Pe tot parcursul competiției, dintre jucătorii suceveni s-au evidențiat și nominalizat: Portarul turneului – Radu Sferlic, CSȘ SV (elev al Școlii Nr. 4 Suceava) Cel mai tehnic jucător – Ionuț Huțan, CSȘ-LPS Suceava Cel mai bun pivot – Dan Grigoriu, CSȘ SV (elev al Școlii Nr. 3 Suceava) Cel mai bun coordonator de joc – Nikolaos Evanghelos Margaris CSȘ-LPS Suceava. Delegația suceveană a fost compusă din jucătorii: Fabian Rusu, Sebastian Maierean, Ionuț Huțan, Niko Margaris (prof. Răzvan Bernicu), Radu Sferlic, Alexandru Ianul, Dan Grigoriu, Ioan Ciuraru, Vlad Munteanu, Amit Andriese, Ștefan Munteanu, Sebastian Corduș, Miki Nan (prof. Iulian Dugan și prof. Cătălina Loghin). Cei doi profesori îndrumători sunt optimiști, sperând la o reprezentare suceveană de succes și la cea de-a doua ediție a cupei botoșănene programate pentru data de 14 decembrie. Moș Crăciun va putea remarca strădania pregătirii susținute, curajul și încrederea în forțele proprii ale micilor handbaliști, recompensându-i pe măsură.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: