Cursurile se reiau azi în toate școlile

În nicio unitate școlară din județul Suceava nu sunt cursuri suspendate astăzi, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Suceava, după ce luni toate școlile au fost închise, iar ieri nu s-au ținut cursuri în 6 școli.
 

Din cauza drumurilor înzăpezite sau a altor probleme cauzate de vremea nefavorabilă, în cele 823 de unități de învățământ din județ nu s-au desfășurat ore luni. Cursurile s-au reluat marți în 817 unități școlare, excepție făcând școlile din localitățile Brodina, Ulma, Bănești, Fântânele, Gura Solcii și Grănicești. Cursurile neefectuate vor fi recuperate după un grafic aprobat de Inspectoratul Școlar Județean.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: