13 „fluturași” de la Grădinița „Sf. Ioan cel Nou” ne-au trecut pragul cu primele colinde

Zăpada nu i-a împiedicat pe cei 13 copii din grupa mare, „Fluturașii”, de la Grădinița „Sf. Ioan cel Nou” Suceava să străbată, cu microbuzul, drumul până la redacția „Crai nou”, ei fiind pentru noi primii colindători ai acestui an.
 

De altfel, în ultimii ani, preșcolarii de la această grădiniță au fost mereu primii care ne-au adus colindele și urăturile lor. Deși ieri, oficial, unitățile de învățământ au fost închise din cauza vremii, copiii de la grădinița respectivă au fost prezenți la grupe, e drept, mai puțini ca în zilele obișnuite. „Fluturașii” colindători și-au îmbrăcat frumoasele costume populare, încinse cu cingători tricolore, roșul băsmăluțelor fetițelor rivalizând cu bujorii din obrajii lor. Coordonați de educatoarea Cristina Ieremiciuc, ei ne-au cântat, pentru început, frumoasele colinde „O, ce veste minunată!”, „Trei păstori”, „Steaua sus răsare”, continuând programul cu urătura de Anul Nou și încheind cu „Sorcova, vesela…!”. După „Crai nou”, preșcolarii au plecat mai departe să colinde pe la alte ziare locale și la un post de radio, unde au fost „în direct” cu ascultătorii. Le mulțumim copiilor pentru prospețimea și emoția pe care ni le aduc de fiecare dată când ne trec pragul!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: