Cu toate că licitația nici nu a fost ținută

O firmă bucureșteană cere suspendarea procedurii de atribuire a serviciului de salubritate sucevean

> „De ce ne-am temut, nu scăpăm”, declară primarul Ion Lungu, precizând că respectivei societăți nu i-a convenit cifra de afaceri impusă prin caietul de sarcini
 

Nici bine intrată în proceduri, licitația pentru atribuire a serviciului de salubritate din municipiul Suceava a fost contestată la Consiliul Național pentru Soluționarea contestațiilor (CNSC), a anunțat ieri, într-o conferință de presă, primarul de Suceava, Ion Lungu, precizând că autorul contestației este o firmă bucureșteană care contestă nivelul obligatoriu al cifrei de afaceri pe care participanții la competiție trebuie să o aibă. Edilul șef și-a exprimat nedumerirea asupra rapidității cu care au apărut contestatorii, din moment ce licitația nici măcar nu a fost desfășurată. „De ce ne-am temut, nu scăpăm, deja înregistrându-se o contestație la demersurile de atribuire a serviciului de salubritate. Nici nu prea înțeleg cum este posibil acest lucru, pentru că nici nu a avut loc licitația. Firma Vitalia Servicii pentru Mediu, cu sediul în București, la un demisol, contestă nivelul cifrei de afaceri. Conform caietului de sarcini, participații la licitație sunt obligați să aibă o cifră de afaceri de 24,5 milioane de lei pe ultimii 3 ani. În contestație se cere, nici mai mult nici mai puțin decât suspendarea procedurii de atribuire a serviciului de salubritate. Noi am prelungit contractul cu Rosal Grup, însă după cum se arată, va fi o licitație foarte îndelungată, cu multe contestații”, a declarat primarul Ion Lungu. Prelungirea a fost aprobată de Consiliul Local Suceava, aceasta fiind valabilă de la 1 decembrie, dată la care vechiul contract a încetat, și până la momentul în care va fi semnat contractul cu noul operator.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: