Supermarketul real,- din Suceava, în căutarea „soluției potrivite”

Recent, Metro Group a semnat un contract cu retailerul francez Groupe Auchan, în legătura cu vânzarea afacerilor real,- din Europa de Est. O parte a presei locale sucevene făcea la acel moment o ipoteză surprinzătoare, prognozând deschiderea unui al doilea magazin Auchan în Suceava.
 

Un comunicat de presă al real,- făcut public ieri, aduce o serie de precizări legate de contractul amintit. Astfel, în România, Auchan va prelua activitățile operaționale pentru 20 din cele 24 de magazine active în 18 orașe. Vânzarea trebuie însă întâi să fie aprobată de autoritățile de reglementare competente și se așteaptă să fie finalizată în 2013. Pe întreaga perioadă a acestui proces compania își va continua activitatea, iar magazinele real,- vor funcționa în program normal. „Magazinele din Arad, Constanța Nord, Oradea Episcopia Bihorului și Suceava nu vor fi preluate de către Groupe Auchan. În momentul de față, real,- România depune toate eforturile să găsească soluția potrivită pentru fiecare dintre aceste locații, cât mai repede cu putință” se specifică în comunicatul menționat, precizându-se totodată că „angajații companiei au fost informați astăzi (ieri – n.n.) atât la nivelul grupului, cât și la nivelul real,- România”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: