PSD Suceava 2020

Gavril Mîrza la Cajvana:

„Niciodată nu am uitat de unde am plecat, iar funcțiile pe care le-am deținut nu m-au schimbat”

Peste 500 de locuitori din orașul Cajvana au participat la întâlnirea electorală organizată de senatorul PSD Gavril Mîrza, care candidează din partea USL pentru funcția de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana, și l-au asigurat de tot sprijinul lor pentru a obține mandatul de parlamentar.
 

Întâlnirea cu căjvănenii s-a transformat într-o adevărată sărbătoare a comunității, oamenii spunându-i candidatului USL că dacă orașul Cajvana are liceu, cămin cultural, sală de sport și o primărie nouă, meritul e doar al lui. În discursul său, Gavril Mîrza a ținut să precizeze că „am avut ocazia, pe parcursul anilor, să vorbesc în fața multor oameni, dar cel mai greu îmi este să vorbesc în fața concetățenilor mei, a oamenilor pe care i-am simțit întotdeauna alături și pentru care am făcut, de fiecare dată, lucruri care să aibă ca rezultat creșterea nivelului de trai”. Gavril Mîrza le-a vorbit locuitorilor din Cajvana despre importanța alegerilor parlamentare din 9 decembrie, subliniind că la această dată, în România, și în Cajvana, se va trăi un moment istoric „în care bobul se alege de neghină”. Candidatul USL pentru funcția de deputat în Colegiul nr. 3 Cajvana a adăugat că în mandatul viitor va promova o lege care să aibă ca finalitate posibilitatea asocierii între localități pentru crearea de centre de achiziție a produselor agricole și obligarea hypermarketurilor să aibă la vânzare cel puțin 40% produse autohtone. Gavril Mîrza a mai precizat că va susține modificarea legii sănătății, astfel încât la serviciile de asistență medicală să aibă acces toate categoriile sociale, precum și modificarea legii pensiilor. El a spus că în calitate de deputat va susține realizarea mai multor proiecte și investiții în orașul Cajvana, printre care reînființarea centrului de permanență medicală, finalizarea lucrărilor la drumul comunal 43D Cajvana – Arbore, înființarea unui serviciu de evidență informatizată a persoanei, extinderea rețelei de alimentare cu energie electrică a gospodăriilor din cartierele Muncel și Deal Comănești și finalizarea lucrărilor la rețeaua de alimentare cu apă și canalizare. „Oameni buni, știți foarte bine că am făcut multe pentru localitatea noastră, atât ca președinte al Consiliului Județean, cât și ca senator. Niciodată nu am uitat de unde am plecat, iar funcțiile pe care le-am deținut nu m-au schimbat. Întotdeauna i-am ajutat pe cei care mi-au solicitat sprijinul și voi face acest lucru și în continuare. Întotdeauna am vorbit cu oamenii și voi face acest lucru în continuare. Am ales să candidez la Camera Deputaților în acest colegiu pentru că aici este casa mea. Este locul în care m-am născut, am crescut și m-am desăvârșit ca om. Vă aștept la vot pe 9 decembrie și voi fi onorat dacă îmi veți acorda votul dumneavoastră”, le-a spus Gavril Mîrza locuitorilor din Cajvana.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: