Candidatul USL Ovidiu Iane, la Solca, Vicovu de Sus, Sucevița și Brodina

Candidatul USL pentru funcția de deputat în Colegiul nr. 7 Vicov – Solca, Ovidiu Iane, s-a întâlnit recent cu cetățenii din patru localități cuprinse în colegiul pe care vrea să îl reprezinte în Parlamentul României, respectiv orașele Solca și Vicovu de Sus și comunele Sucevița și Brodina.
 

Ovidiu IANE

Locuitorii din Solca au venit în număr mare la întâlnirea cu candidatul USL, la care a participat și președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor. Oamenii s-au plâns de modul netransparent în care primarul din această localitate gestionează banii comunității și de calitatea apei potabile. Locuitorii din Solca și-au exprimat sprijinul clar pentru USL și Ovidiu Iane, menționând că “contracandidatul de la PDL-ARD a fost prezent în Solca doar când firma dumnealui a transportat la fier vechi fabrica de bere”. Cei prezenți la întâlnirea cu Ovidiu Iane au primit asigurări că viitorul guvern USL și Consiliul Județean Suceava vor trata în mod corect toate primăriile din județ în ceea ce privește alocările de fonduri, dar și că instituțiile statului abilitate să verifice cheltuirea banului public își vor face datoria. O altă întâlnire electorală a avut loc în Sucevița, la care au participat peste 100 de locuitori, primarul comunei, Dorin Pînzar, fostul primar Ioan Onufrei și președintele Consiliului Județean, Cătălin Nechifor. În cadrul discuțiilor, oamenii i-au adus la cunoștință candidatului USL pentru funcția de deputat „numeroasele abuzuri și erori legislative din fosta guvernare PDL”. De asemenea, la întâlnirea electorală din Brodina, la care au participat aproximativ 150 de locuitori ai comunei, Ovidiu Iane le-a transmis acestora că “rolul unui parlamentar, pe lângă cel de a vota legile, este de a deschide ușile la București pentru proiectele importante, care nu țin neapărat de Consiliul Județean și care stau blocate pe masa unor agenții sau ministere”. Nu în ultimul rând, peste 200 de alegători au fost prezenți în orașul Vicovu de Sus la întâlnirea cu Ovidiu Iane. În cadrul întâlnirii, primarul Gheorghe Schipor l-a prezentat pe Ovidiu Iane alegătorilor din acest oraș, asigurându-l pe candidatul USL de tot sprijinul său. Gheorghe Schipor a arătat că timp de 3 ani orașul Vicovu de Sus a primit doar 11 miliarde de lei vechi de la fosta conducere PDL a Consiliului Județean, „adică tot atât cât a primit în ultimele 6 luni de când la conducerea administrației județene este domnul Cătălin Nechifor”.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: