Spectacol dedicat Unirii Bucovinei cu România

Pe 28 noiembrie 2012, începând cu ora 18, în sala mare a Casei de Cultură din Suceava, se va desfășura spectacolul omagial dedicat Unirii Bucovinei cu România, intitulat „Pe-al nostru steag e scris unire!”, ne-a informat Liliana Agheorghicesei, președinta Fundației Patronale IMM din județul Suceava.
 

Spectacolul este organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Primăria Suceava, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Asociația Culturală ”Vatra satului” și Federația Patronală IMM din județul Suceava, având ca invitați interpreți și ansambluri folclorice de prestigiu din Basarabia, Ardeal și Bucovina. Invitat de onoare al evenimentului va fi istoricul Mihai Iacobescu. Intrarea la spectacol este liberă și se realizează pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la sediul Federației Patronale IMM județ Suceava (Suceava, bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 15, corp 1, parter, camera 8, în incinta Stațiunii de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: