„Bucățică cu bucățică, autoritățile sunt transferate de la Suceava”

> „În acest ritm, Suceava va rămâne un oraș ca Dorohoi…” crede candidatul ARD pentru Senat Gheorghe Flutur, liderul PDL Suceava
Liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru Senat pe Colegiul 2, s-a arătat îngrijorat și preocupat de modul în care actuala conducere USL a județului Suceava înțelege să apere interesele acestui județ.
 

El a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că, în ultima ședință, Guvernul a desființat Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic și Vânătoare (ITRSV) Suceava, înființat în 2005 și care avea arondate județele Bacău, Iași, Neamț, Botoșani și Suceava și a înființat ITRSV Iași, care are arondate, pe lângă cele 5 județe și județul Vaslui. „Îi întreb pe cei din USL Suceava de ce județul Suceava e vitregit de ceea ce are? Patruzeci la sută din pădurile din Regiunea Nord-Est sunt la Suceava și sediul ITRSV pleacă la Iași, un județ unde sunt doar 90.000 ha de pădure”, a spus Flutur. El a cerut liderilor USL Suceava să se trezească până când nu e prea târziu. „Bucățică cu bucățică, autoritățile sunt transferate de la Suceava. În acest ritm, Suceava va rămâne un oraș ca Dorohoi, fără instituții și fără personalitate juridică. Îmi exprim dezacordul cu asemenea hotărâri”, a conchis Flutur.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: