La Târgul din Verești

Cetățenii vor „schimbarea până la capăt” !

Aflat în Târgul de la Verești, candidatul USL pentru Senat Ovidiu Donțu s-a întâlnit cu câteva sute de cetățeni. Discuțiile s-au purtat, în special, pe degradarea nivelului de trai din ultimii patru ani.
 

S-a vorbit despre mărirea pensiilor, subvenții și mărirea sprijinului statului pentru mame și copii. Majoritatea interlocutorilor i-au confirmat lui Donțu sprijinul acestora pentru USL, dar și dorința oamenilor de a se face schimbarea până la capăt, cu înlocuirea din funcție a lui Traian Băsescu. Ovidiu Donțu a fost însoțit de deputatul USL Eugen Uricec, candidat pentru Camera Deputaților în Colegiul 4, Fălticeni, precum și de numeroși simpatizanți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: