Premiile SSB – 2011

Comitetul de conducere al Societății Scriitorilor Bucovineni anunță concursul pentru Premiile literare pe anul 2011 (poezie; proză/teatru; critică și istorie literară; traducere; carte de debut).
 

Scriitorii din spațiul bucovinean sau originari din Bucovina care au publicat volume în 2011 le pot depune la sediul societății sau le pot trimite prin poștă la adresa: Societatea Scriitorilor Bucovineni, str. Ciprian Porumbescu nr. 1 Suceava, până la data de 30 noiembrie 2012, data poștei, cu mențiunea „Pentru Premiile SSB – 2011”. Din acest an, Societatea Scriitorilor Bucovineni va acorda și Premiul „Bucovina”, care va fi atribuit unei lucrări de referință despre spațiul bucovinean, din domeniile: literatură, istorie, cultură, învățământ, civilizație. (Comitetul de conducere al Societății Scriitorilor Bucovineni)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: