Debut de campanie electorală

Ioan Bălan: „Încep cu inima alături de locuitorii din inima colegiului meu“

Deputatul PDL de Suceava Ioan Bălan și-a început vineri dimineață, în cartierul Burdujeni, campania electorală pentru încă un mandat în Colegiul 2 Suceava, care cuprinde cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, orașul Salcea și comunele Adâncata, Ipotești, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți.
 

Însoțit pe tot parcursul evenimentului de primarul Sucevei, Ion Lungu, și de cel al comunei Adâncata, Viorel Cucu, deputatul sucevean a împărțit materiale electorale și a stat de vorbă cu câteva sute de locuitori din cartierul Burdujeni al Sucevei. Întreaga acțiune a avut ca principale atribute decența și eleganța. La momentul plecării în cursa electorală deputatul Ioan Bălan a declarat presei că „Încep cu inima alături de locuitorii din inima colegiului meu această campanie electorală”. „Candidez pentru un nou mandat de deputat. Sunt bucuros că am reușit să fac tot ce am promis în 2008 și lucrul acesta mă face să cred că voi mai fi creditat cu voturi. Sper că la fel de multe ca în 2008. Suntem în Burdujeni, un cartier drag mie, inima colegiului meu. Mulțumesc primarului Ion Lungu că m-a ajutat ca în 4 ani să mă descarc de promisiunile făcute. În zilele următoare, voi fi în fiecare localitate din colegiul în care candidez. Cu inima alături de locuitorii din inima colegiului meu încep această campanie electorală”, a declarat Ioan Bălan, care deține și funcția de secretar general al PDL Suceava. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat la rândul său că „sunt aici ca să garantez sucevenilor că Ioan Bălan este un om de cuvânt și de onoare. Îi rog pe cei din cartier să dea un vot pentru Ioan Bălan”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: