Pentru că unora le-a expirat detașarea

Trei noi directori de școli au fost numiți cu 1 noiembrie

Trei noi directori de școli au fost numiți cu data de 1 noiembrie, prin detașare în interesul învățământului, la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” și Colegiul Tehnic, ambele din Rădăuți, și la Școala Pojorâta, întrucât le-a încetat detașarea.
 

La Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, fostul director Marian Olaru a fost schimbat cu profesoara de română Carmen Andronachi. La Școala Pojorâta, directoarea Mihaela Hojdea a fost schimbată cu prof. Liliana Grigorean, care mai ocupase anterior această funcție. La Colegiul Tehnic din Rădăuți a fost schimbat din funcție directorul adjunct Sorin Popescu și înlocuit cu prof. Maria Mehedin. La începutul acestui an școlar, Inspectoratul Școlar Județean Suceava a emis decizii de numire pentru 255 de directori de școli, cu data de 1 septembrie. Reamintim că doar circa 30 de directori de școli din total ocupau postul prin concurs, mandatele urmând să expire până la sfârșitul acestui an. Ministerul Educației nu a mai organizat de 4 ani concurs pentru ocuparea funcției de manager școlar, majoritatea fiind numiți de Inspectoratul Școlar Județean prin detașare, ei funcționând cu delegație.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: