Seniorii, invitați în Parlament

Deputatul PDL de Suceava prof. univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu i-a invitat pe cei 25 de membri ai Asociației Seniorilor Bucovineni să sărbătorească, anul acesta, ziua de 1 Decembrie la București, în Parlamentul României.
 

Parlamentarul democrat-liberal a lansat această invitație în cadrul dezbaterii cu tema “Femei celebre” organizată de acest “club elitist” și la care a fost invitată să ia parte. “A fost o reîntâlnire peste decenii! Colegi universitari, foști profesori din generală și liceu, colegi profesori de limbi străine, chimie, geografie, filosofie…, ingineri, magistrați și avocați, personal medical, cu toții autointitulați «seniori ai Bucovinei», se află împreună de 4 ani. Doar 25 de persoane, un număr finit, ca în College de France, «nemuritorii» există și la Suceava”, a declarat Sanda-Maria Ardeleanu pe blogul personal. Ea a precizat că, în cadrul dezbaterii găzduite de Casa Prieteniei din Suceava, s-a vorbit despre câteva dintre româncele celebre, dar, mai ales, s-a vorbit despre preocupările acestor personalități sucevene și despre proiectele lor. “Am vorbit mult despre viitor. Mi-au spus că vor o facultate a seniorilor la Universitatea din Suceava, după modelul celei de la Cracovia, unică în lume. Mi-au spus că doresc să dialogheze mai mult cu tinerii. Au terminat un modul de engleză, unul de IT, iar acum învață toți franceza”, a arătat deputatul PDL pe blog. În ceea ce privește spiritul care domnește în cadrul Clubului elitelor sucevene, unic în țară, dar integrat în “mișcarea vârstei a treia” din Europa, Sanda-Maria Ardeleanu a afirmat pe blog: “O stare de normalitate: fără vrajbă, fără agresivitate, fără răutate sau invidie, cu dorința de a învăța în continuare, de a-și desăvârși profilul intelectual. Au fost un minut cele două ore petrecute împreună. Le-am spus la despărțire: «Vă rog să-mi rezervați și mie un scaun printre Dumneavoastră!». Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu candidează din partea Alianței România Dreaptă (ARD) pentru un nou mandat în Colegiul nr. 1 Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: