Polițiștii suceveni vor mânca la popotă cu numai 10 lei

Popota IPJ Suceava s-a redeschis de ieri, în cadru festiv, cei 1500 de angajați ai acestei subunități a Ministerului de Interne având posibilitatea de a lua masa într-un sediu cochet, elegant, proaspăt renovat.
 

Inaugurarea cantinei polițiștilor suceveni s-a făcut în prezența șefului IPJ Suceava, cms.-șef Marcian Colman, a prefectului județului, Florin Sinescu, și a primarului municipiului, Ion Lungu. Au luat parte comandanții IJJ și ISU „Bucovina” Suceava, gen. de brigadă Eugen Șalar și col. Ion Burlui, cadre ale IPJ Suceava. Evenimentul a fost precedat de o slujbă de pomenire a polițiștilor căzuți la datorie, urmată de ceremonialul religios al sfințirii incintei. Toți cei prezenți au fost apoi invitați să ia masa, camaraderește, la „împinge tava”, de data asta gratuit. De azi, un meniu complet pentru polițiștii suceveni, trebuie spus că gustos peste măsură și excelent pregătit de bucătarii din dotarea popotei, costă exact 10 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: