Deputatul Ghervazen Longher și-a depus candidatura pentru un al patrulea mandat

Președintele Uniunii Polonezilor din România, deputatul Ghervazen Longher, și-a depus candidatura pentru un al patrulea mandat în Parlamentul României. Candidatura a fost înregistrată la Biroul Electoral Central și asta pentru că reprezentanții minorităților care trăiesc pe teritoriul României vor apărea pe buletinele de vot din toate colegiile.
 

Ghervazen Longher

De 10 ani, Ghervazen Longher reprezintă interesele comunității poloneze și nu numai, în Parlamentul României, iar pentru noua legislatură își dorește să continue proiectele aflate deja în derulare, dar și să demareze alte acțiuni de interes pentru oamenii care îi vor acorda votul, indiferent de naționalitate. „În cei 10 ani, am făcut multe lucruri pentru cei care au avut încredere să mă trimită în Parlamentul României și cred că nu am dezamăgit pe nimeni. Mai sunt foarte multe proiecte pe care intenționez să le promovez și sunt convins că în mandatul următor voi reuși să le duc la îndeplinire în mare parte. Sunt proiecte care se adresează nu doar comunităților de polonezi din județ, ci și celorlalte etnii care trăiesc acolo” a declarat deputatul Ghervazen Longher. Unul dintre cele mai ambițioase proiecte pe care reprezentantul minorității poloneze în Parlamentul României l-a derulat în trecut, începând din anul 2002, și pe care dorește să-l continue și în anii următori, este implicarea în educația tinerei generații în cadrul programului „Copiii Bucovinei”. Este un proiect de care, anual, beneficiază aproape 1.500 de copii și care se adresează atât etnicilor polonezi, cât și colegilor români sau de altă naționalitate. O altă preocupare majoră a deputatului Ghervazen Longher este sprijinirea modernizării, în continuare, a școlilor, introducerea rețelei de canalizare și apă curentă în comunele în care trăiesc etnici polonezi, respectiv construirea unor noi case polone în localitățile unde acestea nu există. De asemenea, deputatul Ghervazen Longher își propune, pentru mandatul următor, să continue acordarea de sprijin financiar bisericilor din Decanatul de Bucovina. Totodată, deputatul minorității poloneze în Parlamentul României s-a implicat și este decis să se implice, în continuare în modernizarea drumurilor care leagă centrele de comună cu localitățile care le aparțin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: