Daniela Sbiera și Eusebiu Loliceru,

Cei mai talentați Miss și Mister Boboc de la C.N. „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

Elevii de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți au organizat vineri seară Balul Bobocilor, prilej cu care mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc 2012 au fost câștigate de elevii din clasa a IX-a Daniela Sbiera și Eusebiu Loliceru.
 

Tema balului a marcat „ÎnTrecerea” anilor, cea care i-a provocat pe organizatori, dar și pe boboci, să readucă în atenția celor prezenți la eveniment unele dintre cele mai importante momente ale epocii. Astfel, preț de patru ore și jumătate, elevii au ilustrat cu talent sfârșitul sec. XIX – începutul sec. XX, perioada interbelică, anii ’50, ’60, ’70, ’80 și 2000. Realizat în mare parte prin prestațiile bobocilor, spectacolul a fost unul animat, în care concurenții au demonstrat că știu să danseze pe ritmurile specifice sfârșitului de secol XIX, pe ritmurile clasice, populare și moderne. Proba de aptitudini a fost complexă, iar bobocii au arătat că au talentul de a cânta vocal și instrumental (pian, chitară, vioară), de a face beatbox, stand-up comedy, de a dansa și de a juca teatru. Și pentru că suspansul și spontaneitatea sunt cele care dau sare și piper unui spectacol, ei au fost supuși unei probe surpriză. Astfel, fiecare a trebuit să reproducă vocal o melodie pe care anterior o ascultase în căști. Ultima probă a fost cea de perspicacitate și istețime, la care elevii din clasa a IX-a au fost puși în încurcătură cu întrebări capcană precum: „Cine a scris Cenușăreasa și cei 7 pitici?”, „Cum se dă jos din pom o pisică albă?” ș.a. Alături de prestația cunoscutei trupe „Alb Negru”, spectacolul a fost completat de următoarele momente: dans, interpretare vocală și instrumentală, parodii, scenete, dar și de o demonstrație incendiară de Kangoo Jumps. Cel mai așteptat moment al serii a fost decernarea premiilor, acolo unde publicul a avut posibilitatea să aleagă Miss și Mister Popularitate. Pe de altă parte, în urma deciziei juriului, titlurile de Miss și Mister Boboc 2012 al Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți au fost obținute de concurenții Daniela Sbiera și Eusebiu Loliceru.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: