Elevi și profesori de la LPS, în Polonia

Patru elevi și trei profesori de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava au participat la prima întâlnire din cadrul proiectului „EUROFIT – Sports Roads to a healthier, more active european citizenship”, desfășurată la Zychlin, Polonia, în perioada 16-22 octombrie.
 

Aflăm că este vorba despre elevi cu rezultate bune atât la învățătură, cât și în activitatea sportivă: Robert Enescu, Mugurel Penciuc, Eduard Danilevici, Alexandru Ștefan. Ei au fost însoțiți de profesorii Alina Dobroghii, Bogdan Macovei și Maria Pavelescu. Proiectul are o valoare de 24.000 de euro, a fost lansat în septembrie și se va desfășura până în august 2014, cuprinzând 24 de mobilități. Scopul său este de a investiga beneficiile pe care le aduc activitățile sportive și efectul lor asupra unui stil de viață sănătos și a stării de bine, în general. Coordonatorul proiectului este Instituto de educación secundaria „Augustóbriga” din Spania, parteneri alături de LPS fiind instituții similare din Belgia, Turcia, Irlanda și Polonia. Din echipa suceveană de proiect fac parte prof. Alina Dobroghii, Anca Macovei, Gabriel Chiricheș, Adrian Gavriliuc, Dorina Chiselev, Cristina Lohănel, Petru Brîndușe, Maria Pavelescu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: