Lupte greco-romane: La campionatele naționale de juniori III

Patru medalii pentru sportivii suceveni

La finele săptămânii trecute, la Ardud, în județul Satu Mare, s-au desfășurat campionatele naționale de lupte greco-romane pentru juniori III. La competiție au participat peste 250 de sportivi din întreaga țară.
 

Luptătorii suceveni au avut o comportare remarcabilă, reușind să urce de patru ori pe podiumul de premiere. Medalie de aur au cucerit Viorel Strugariu, la 42 kg, și Tudor Horătău, la 53 kg, și Daniel Blănar, la 59 de kg, toți cei trei câștigând medaliile de aur. O evoluție bună a avut și Mihai Corbu, care a reușit să prindă ultima treaptă a podiumului la categoria 59 kg. Datorită acestor rezultate, luptătorii antrenați de Andrei Bolohan și Daniel Ciubotariu s-au clasat pe locul secund ca număr de medalii, fiind depășiți de gazde. Pe poziția a V-a s-au mai clasat Adrian Moisei, la 32 kg, și Sebastian Prepeliuc, la 100 kg. “Sportivii noștri s-au descurcat bine și cu mai multă șansă am fi putut cuceri mai multe medalii. La realizarea performanțelor de la aceste campionate naționale a contribuit decisiv sprijinul Consiliului Local, al Primăriei și Consiliului Județean Suceava, cărora le mulțumim” a declarat antrenorul Andrei Bolohan.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: