Încă o săptămână coolturală la Suceava

Până duminică, 28 octombrie, în centrul comercial Iulius Mall, BookLand îi așteaptă pe toți iubitorii de carte și evenimente culturale la o întâlnire de neuitat cu artiștii locali, în cadrul celui mai prietenos și modern târg de carte.
 

Reamintim că booklanderii suceveni au la dispoziție un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzică, film și jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. Expoziția de grafică și caricatură a artistului Mihai Pânzaru PIM va fi punctul principal de atracție săptămâna aceasta, în cadrul BookLand. Lucrările sale vor putea fi admirate până în ultima zi a Caravanei BookLand în Suceava. În programul serii de marți, 23 octombrie, scriitorii Viorica Petrovici, Alexandru Ovidiu Vintilă, Liviu Popescu, Carmen Veronica Steiciuc și L.D. Clement au susținut o sesiune de lectură publică, acompaniați de un intermezzo de chitară clasică al elevilor de la Colegiul „Ciprian Porumbescu” din Suceava. Trupa Boomdance revine pe scena BookLand miercuri, de la ora 19, pentru a ne încânta cu un spectacol de dans coordonat de prof. Sergiu Tihon. Joi și vineri, de la ora 18,30, copiii de la grupul muzical Cheia Sol, coordonați de Oana Pușcașu, ne pregătesc un spectacol cu muzică și dans de excepție. Joi, de la ora 18, elevii de la Palatul Copiilor Suceava vor participa la un atelier de pictură pe șevalet și origami, iar vineri, de la ora 18, îi așteptăm la un atelier de tapiserie alături de Beatrice Choleva, directoarea instituției. Sâmbătă, începând cu ora 17, sunteți așteptați cu muzică și dans în compania elevilor de la Palatul Copiilor și din grupul Cheia Sol. (SORIN LUCACI)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: