„Felicitări tuturor !”

> La cea de-a XX-a ediție a Concursului „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”, premii pentru doi elevi ai Academiei de grafică Paula Șalar
 

Doi elevi de la Colegiul de Artă Suceava, elevi și la Academia liberă de grafică a Paulei Șalar, au fost premiați la cea de-a XX-a ediție a Concursului național de artă plastică „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”. Premianții sunt Iris Costan, distinsă cu premiul special, și Thomas Drăgoi, mențiune, ambii participând la categoria 6-10 ani. Graficiana Paula Șalar și copiii premiați au primit, printr-o adresă, felicitările Comitetului Olimpic și Sportiv Român. „Lucrările elevilor din instituția dumneavoastră au produs o foarte bună impresie asupra organizatorilor și a juriului. Alături de talentul copiilor, se cuvine subliniat aportul profesorului îndrumător Paula Șalar, ale cărui competențe au făcut posibile aceste rezultate. Felicitări tuturor!” au transmis organizatorii, alături de invitația de a participa și la ediția de la anul. Vernisajul expoziției cu lucrările premiate se va desfășura pe 16 noiembrie a.c., de la ora 11, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român din București, echipa suceveană fiind invitată să participe la manifestarea care va cuprinde și decernarea distincțiilor. Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română (A.O.R.), în colaborare cu Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Concursul s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă: 6-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: