Târgul Mărului, la ediția a IX-a

În perioada 19-21 octombrie, în Piața “Nada Florilor” din Fălticeni, se va desfășura ediția a IX-a a “Târgului Mărului”.
 

Manifestarea este organizată de Primăria municipiului Fălticeni, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Asociația Pomicultorilor din Bazinul Pomicol Fălticeni, Direcția pentru Agricultură Suceava, A.P.I.A. Suceava, Camera de Comerț și Industrie Suceava, Asociația “Produs în Bucovina”. Vineri, între orele 14.00 și 18.30, se va desfășura Târgul de mere și produse agroalimentare, târg care va continua sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 18.30. Sâmbătă, la ora 12.00, reprezentanți ai Consiliului Județean, Prefecturii, ai autorităților locale din mai multe localități ale județului, reprezentanți ai direcțiilor agricole din mai multe județe ale țării vor vizita standurile producătorilor de mere și produse agroalimentare. În aceeași zi, începând cu ora 15.00, va avea loc un spectacol folcloric în care vor evolua soliști vocali și instrumentiști din zona Fălticeni, Ansamblul “Dumbrava Minunată” a Clubului Copiilor Fălticeni, Formația “Torent”, Ansamblul “Rapsodia Bucovinei”, împreună cu soliștii Nelu Hongu și Tatiana Harabagiu. Duminică, pe aceeași scenă vor evolua, începând cu ora 15.00, Ansamblul „Trandafirul” al Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” din Fălticeni, RoMania și Grupul Folcloric “Balada”, condus de prof. interpret Maria Tanasă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: