oKilă peste tot

Și preoții mor câteodată

Prietenul și duhovnicul meu, PREOTUL CRISTINEL HOLCA, a plecat, zâmbind, ca de obicei bănuiesc, la cele veșnice (4-4 și… hai în Casa Domnului).
 

Părintele Cristinel, cum îl alintă și acum toți ițcănenii și nu numai, a fost un demn urmaș al preotului Vedeanu. Prin comportament, prin el însuși. A ajutat nevoiașii, indiferent de condiția socială sau etnică. A adus copiii în biserică și le-a dat suflul sfinției lor. A slujit credința în Dumnezeu, pur și simplu. Nu pot încheia decât printr-o rugăminte: Cristi, când mi-o veni sorocul, pune-mi o pilă să ajung și eu acolo sus. Nu chiar lângă tine, că nu merit, dar pe aproape. DAN T. GÜRTESCH

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: