Un burețar norocos

> Jandarmii montani din Gura Humorului au adus, marți după-amiază, în siguranță, un bărbat care se pierduse în pădure > Doi suceveni n-au avut același noroc, ei fiind găsiți morți în pădure
 

În jurul ori 13.16, Vasile B. din Capu Codrului a sunat la 112 solicitând ajutor pentru că se rătăcise în pădurile din zona localității Doroteia. El venise să strângă bureți împreună cu mai multe persoane, dar grupul s-a dispersat și s-a trezit la un moment dat singur și nemaiștiind unde se află. O echipă a Postului de Jandarmerie Montană din Gura Humorului a plecat în căutarea bărbatului, dar acțiunea a fost dificilă, pentru că acesta nu dăduse detalii referitoare la zona în care se pierduse, ba mai mult, ajunsese între timp într-o zonă fără semnal și nu s-a mai putut comunica cu el telefonic. Vasile B. a fost din fericire găsit de militari în jurul orei 16, povestea având până la urmă un final fericit. Nu la fel de norocoși au fost alți doi suceveni rătăciți la cules de bureți. După zile de căutări, polițiștii au găsit duminică doi bărbați care dispăruseră anterior în pădure. Din păcate, amândoi decedați. Primul, un bărbat de 50 de ani, din Șerbăuți, a fost găsit mort în pădure la Zvoriștea, după ce făcuse o criză cardiacă. În aceeași zi a fost găsit în albia unui pârâu de pe teritoriul OS Frasin un bărbat de 77 de ani, care, umblând după bureți, și-a rupt gâtul în alunecare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: