Mai puțin de jumătate din cluburile și barurile din Suceava au autorizație valabilă de funcționare

Comisia Locală de Ordine Publică (CLOP), întrunită în ședință zilele trecute, a analizat rezultatele controalelor desfășurate la cluburile, restaurantele și barurile de pe raza municipiului Suceava, campanie declanșată după înmulțirea faptelor antisociale care au avut loc în ultimul timp.
 

Șeful comisiei, primarul Ion Lungu, a informat ieri, într-o conferință de presă, că verificate au fost 162 de unități de alimentație publică, dintre care doar 77, adică mai puțin de jumătate aveau autorizație de funcționare în ordine. În urma descinderilor, valoarea amenzilor aplicate a totalizat 10.000 de lei. „Diferența reprezintă unitățile neautorizate, în sensul că acestea nu aveau prelungit respectivul document. S-au făcut controale și la toate cluburile de noapte care funcționează pe teritoriul municipiului Suceava, clubul Ranch rămânând închis, pentru că nu are autorizație de funcționare și este într-o procedură de executare silită desfășurată de Finanțe. Nu se poate funcționa fără ca nimeni să plătească ” a pus în vedere Lungu. Președintele CLOP a avertizat că echipele mixte de control nu se vor opri aici, ci vor continua să intervină pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional. „Măsurile de supraveghere a cluburilor de noapte vor avea caracter permanent, acțiunile desfășurându-se de către polițiștii locali împreună cu Poliția Municipiului Suceava și jandarmii. Sper să putem atenua acest fenomen, care nu este caracteristic doar municipiului Suceava, ci și județului, precum și la nivel național. Primăria va manifesta preocupare tot mai mare pentru asigurarea liniștii și ordinii publice”, a declarat edilul-șef Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: