Ion Lungu salută decizia premierului privind ajutorul la căldură

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, ieri, că prim-ministrul Victor Ponta are o poziție corectă în ceea ce privește sprijinul ce trebuie acordat localităților pentru încălzirea în sistem centralizat, arătând că fără susținerea Guvernului localitățile nu vor putea traversa iarna.
 

„Salut poziția prim-ministrului pentru a găsi o formă sau alta de sprijin pentru asigurarea încălzirii. Nu putem trece iarna altfel, fără sprijinul Guvernului, nici noi, nici alții”, a spus Lungu într-o conferință de presă. Primarul a arătat că din 15 octombrie Termica SA Suceava va livra agent termic în sistem centralizat, iar asociațiile de proprietari care nu doresc să beneficieze de această utilitate au posibilitatea să oprească livrarea căldurii de la gigacalorimetre.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: