Volei masculin, juniori I: În sezonul competițional 2012-2013

Echipa LPS Suceava a debutat cu victorie

În primul meci al sezonului competițional 2012-2013 al campionatului național de volei masculin pentru juniori I, LPS Suceava a trecut de LPS Bistrița cu scorul de 3-1 (16, 20, -22, 22).
 

Primele două seturi au fost adjudecate destul de rapid de gazde, pentru ca în al treilea oaspeții să profite de faptul că pe teren au evoluat jucători mai mici decât categoria de vârstă a juniorilor I. Conturile s-au încheiat în favoarea sucevenilor pregătiți de profesorul Vasile Moșuc după cel de-al patrulea set. Pentru echipa LPS Suceava au evoluat: Claudiu Locovei, Alexandru Scurtu, Răzvan Pricop, Alexandru Cojocariu, Ciprian Boanță, Florin Viziteu, Răzvan Moroșan, Tudor Popescu, Eusebiu Muntean, Vlad Strătulă, Ioan Filimon și Gabriel Nicoară. LPS Suceava organizează selecție pentru secția de volei la sala din complex în fiecare zi de la ora 15.30 pentru copiii născuți în 1998, 1999, 2000 și 2001.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: