Agresorul din Club Ranch a fost trimis în judecată de parchet

Aurel Munga, de 30 de ani, din Șcheia, arestat preventiv pentru tentativă la omor calificat, va compărea în instanță, rechizitoriul împotriva sa fiind deja finalizat și trimis instituției judiciare, aflăm de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.
 

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că în noaptea de 22/23.09.2012, în jurul orei 0.30, în timp ce se afla în Club Ranch, din Suceava, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a exercitat acte de violență asupra lui Beniamin Mircea Maruseac, de 18 ani, elev la LPS, aplicându-i o lovitură cu un cuțit în zona gâtului. Leziunile, au hotărât legiștii, au fost de natură a pune în primejdie viața victimei. Diagnosticul pus la internare de medici: „plagă prin înjunghiere regiunea latero-cervicală stângă, cu secționarea mușchiului FCM”, tânărul fiind operat în regim de urgență. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 23.40, partea vătămată, împreună cu 3 prieteni, a venit în club. Au luat loc la o masă situată în separeul localului, iar la masa vecină se afla un grup de 3-4 tineri însoțiți de 4 tinere. La un moment, dat C.A., de 16 ani, din municipiul Suceava, la masă cu Beniamin Mircea, a făcut un gest interpretat ulterior ca fiind ostentativ de tinerii de la masa alăturată (a scuipat pe jos, susțin surse judiciare). Unul dintre vecinii de la masa alăturată i-a aplicat, în secunda următoare, lui C.A., o lovitură cu pumnul în zona feței, după care, văzându-l căzut, i-a mai dat și cu piciorul. Intervine Beniamin Mircea, care încearcă să aplaneze conflictul. Este lovit cu un cuțit, în zona gâtului. Profitând de agitația creată în club, agresorul, împreună cu cei care îl însoțeau, părăsește zona. S-a stabilit ulterior că cel care a provocat scandalul, l-a lovit pe C.A., iar apoi a înjunghiat victima, este Aurel Munga, de 30 de ani, din Șcheia. Au fost identificați și audiați martori oculari, care au confirmat împrejurările comiterii faptei și modul în care autorul a acționat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: