oKilă peste tot

Mai țineți minte

…Sloganul de pe vremuri „Nicio masă fără pește”? Ei bine, acum peștele ți-l mai poți permite, cu sacrificii, în zilele de dezlegare din post sau dacă ești prieten cu vreun braconier.
 

Vorbesc despre cei care nu braconează singuri, normal. În fine, nu de pește este vorba, ci de sintagma în sine, care poate fi pastișată cam așa: „Nicio emisiune de știri sportive fără Becali”. Credeți-mă că eu nu l-aș fi băgat în seamă pe nenea oierul dacă nu ar fi scos din gurița proprie și personală cea mai mare tâmpenie pe care am auzit-o în ultima vreme. Este vorba de faptul că „Jiji” a anunțat, în stilul propriu și personal, că o va face pe-a crainicul „Arenei Naționale” pe care urmează să se desfășoare partida de fotbal dintre Steaua și CFR Cluj. Motivul sacrificiului magnatului din Pipera? Vrea să-i convingă pe suporterii roș-albaștri să nu strige la meci „Afară… afară… cu ungurii din țară!” și să fie din nou amendat pentru rasism, xenofobie etc… Domnule, încă europarlamentar (am uitat un „ș” pe undeva?), președinte de club, proprietar de limuzină, oi și alte cele, pentru ceferiștii ardeleni ar fi o jignire dacă le-ar striga vreun dobitoc: „Afară cu portughezii și brazilienii din țară!” Nu de altceva, dar în echipa aia, campioană a țării noastre, atât românii, cât și ungurii sunt minoritari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: