În acest week-end

Comedia “Despre oameni și melci”, la USV

Caravana „Despre oameni și melci” ajunge la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava în acest weekend și aduce filmul cu același nume, care poate fi vizionat vineri, sâmbătă și duminică, de la orele17 și 19, în Auditorium.
 

Evenimentul are loc prin parteneriatul dintre USV și Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc, fiind vorba despre cel mai nou film al regizorului Tudor Giurgiu, o coproducție internațională în care joacă Andi Vasluianu, Monica Bârlădeanu, Dorel Vișan, Jean François Stevenin, Robinson Stevenin. Scenariul este semnat de Ionuț Teianu, stabilit în Franța după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică din București. „Campania de lansare a comediei «Despre oameni și melci» își propune în mod clar să readucă publicul aproape de filmul românesc, de actorii săi excepționali, prin intermediul unei povești care, deopotrivă, emoționează și binedispune. Universitatea «Ștefan cel Mare» sprijină acest ambițios proiect cultural care vizează revenirea la starea de normalitate a cinematografiei românești și promovarea creațiilor autohtone”, au precizat reprezentanții USV. Prețul unui bilet este 5 lei; informații se pot obține la telefon 0742242281.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: