Conflict între copii rezolvat cu pumnul de un părinte…

Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată vineri, la ora 11,30, de R.C., de 17 ani, din comuna Baia, elev, cu privire la faptul că, în ziua de 27.09.2012, se afla în incinta școlii și, ca urmare a unei discuții în contradictoriu cu o colegă de clasă, tatăl acesteia l-a lovit cu pumnul.
 

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, s-a stabilit că, la data de 27.09.2012, ora 18, în pauza dintre ore, cei doi elevi se aflau în incinta unității de învățământ și au avut o discuție în contradictoriu. Supărată de acest fapt, eleva l-a sunat pe tatăl ei, Florentin A., de 41 de ani din comuna Boroaia. Acesta a venit și a pătruns în incinta școlii, lovindu-l ulterior pe R.C. cu pumnul. Partea vătămată s-a prezentat la Spitalul Municipal Fălticeni, însă nu a precizat că a fost victima unei agresiuni. R.C. a fost audiat, ocazie cu care a declarat că se va prezenta la sediul Poliției municipiului Fălticeni, în data de 1.10.2012, pentru a depune plângere, când va anexa și certificatul medico-legal de rigoare. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI