De astăzi, la USV

Aproape 11.000 de studenți încep noul an academic

> Aproximativ 3.000 dintre ei sunt boboci
Aproape 11.000 de studenți vor începe, de azi, un nou an academic la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, aproximativ 3.000 dintre ei fiind boboci în anul I, la învățământul de licență, la învățământ la distanță și la masterat.
 

Înainte însă de a începe activitatea didactică, rectoratul le-a pregătit tuturor o ceremonie de deschidere, în sala Auditorium, la ora 9, iar de la ora 18, pe esplanada dintre corpurile B și C ale universității, studenții se vor bucura de concertele unor formații la modă, cel mai așteptat fiind cel al lui Smiley. Potrivit structurii anului academic aprobate de Senatul USV, activitatea didactică din semestrul I va avea loc între 1 octombrie și 23 decembrie, respectiv 14-27 ianuarie 2013, sesiunea de iarnă a examenelor fiind programată în perioada 28 ianuarie-17 februarie, iar cea de restanțe între 25 februarie și 3 martie. Vacanțele din primul semestru vor fi cuprinse între 24 decembrie 2012 și 13 ianuarie 2013, cea de iarnă, respectiv 18-24 februarie 2012, cea de după examene. Activitatea didactică din semestrul al doilea va începe pe 4 martie 2012 și se va încheia pe 16 iunie, fiind întreruptă de vacanța de Paște, din perioada 6-12 mai. Sesiunea de vară va fi între 17 iunie și 7 iulie, cea de restanțe fiind programată între 8-14 iulie. Sesiunile pot fi reprogramate prin decizie a consiliilor facultăților, fără a se suprapune pe perioada de concediu a cadrelor didactice. În noul an academic, activitatea fiecărui cadru didactic va cuprinde 1672 ore. În anul academic 2012-2013, Universitatea „Ștefan cel Mare” asigură 130 de programe de studii la nivel de licență, masterat, doctorat postdoctorat și formare continuă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: