Ajutor urgent pentru Anamaria din Rădăuți!

…Mama relatează pe net (HelpAnamaria.com) „povestea tristă și adevărată” în care, din nefericire, personajul principal este Anamaria, de 13 ani, din Rădăuți, „care are urgent nevoie de un transplant de intestin subțire”.
 

Încă înainte de a transmite ea lumii acest dureros mesaj, dar totuși plin de speranță, despre Anamaria și familia sa a scris, pe blogul său, Alina Ilioi (Alina-Ilioi.ro: „Lecția oamenilor mari”), fostă colegă a tatălui fetiței, vorbind despre prima operație pe care fetița a suportat-o, pe coloană, într-o clinică din Germania. Dar acum ea are nevoie din nou de multă sănătate și, în acest sens, și de ajutorul dvs. (Vezi și http://helpanamaria.com/modalitati-de-ajutor/) Anamaria Huțuleac poate fi sprijinită astfel: donații prin transfer bancar, în conturile deschise la Raifaissen Bank, pe numele Ana Huțuleac (în format IBAN – inclusiv cei doi X de la final): cont în euro – RO25 RZBR 0000 0600 1419 1431; cont în lei RO54 RZBR 0000 0600 0987 7610; persoană de contact: Huțuleac Ana, tel. 0742796915. Specificăm și că Fundația „Mereu aproape” susține campania „Help Anamaria”, punând la dispoziție, de la 29 septembrie și până la 5 octombrie, tot pentru donații, nr. sms 848 (2 euro); emisiunea despre Anamaria din Rădăuți a intrat sâmbătă și duminică în „Observator” și va intra în continuare, până vineri inclusiv. Campania este promovată, de azi până vineri, și de Dana Grecu, în emisiunea „La ordinea zilei” (de la ora 18,45, la 20,30).

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: