A început Campionatul județean de minifotbal Old Boys

> Este prima ediție și deja și-au anunțat participarea 16 echipe
O interesantă idee de competiție a “prins” și în județul Suceava. Dacă în anii trecuți Campionatul de minifotbal din Suceava aduna la start în general jucători trecuți bine de 30 de ani, în prezent la această competiție evoluează sportivi foarte tineri și care joacă și în competiții oficiale.
 

În această situație a apărut necesitatea unui turneu și pentru cei cu păr cărunt la tâmple. Astfel, marți a debutat în complexul de la “Gârla Morii”, prima ediție a Campionatului județean de minifotbal pentru Old Boys. Chiar dacă întrecerea este dedicată exclusiv practicanților fotbalului trecuți de 35 de ani, care nu trebuie însă să fie înregimentați la vreun club afiliat la FRF sau la AJF, nu mai puțin de 16 echipe și-au confirmat deja participarea. Printre combatante sunt echipe cu nume, care au fost prezențe constante la acest gen de competiții în ultimii ani, precum Ambro-Pit Stop, Revine, Interconti, Apropo Cafe, Omniasig, Adistal sau Netcom, dar și echipe nou înființate ca Artra, Stejarul Cajvana, Paulcor Volovăț, Friends sau Pasion-Orange. Prima ediție a competiției găzduite de Baza Sportivă „Gârla Morii” se va numi Campionatul Județean de Minifotbal pentru Old Boys „Ambro”. De remarcat este faptul că această competiție de Old Boys vrea să readucă în atenție fair-play-ul de altădată, precum și principalul scop, acela de a lega noi prietenii și de a petrece în mod plăcut timpul liber. Rezultate consemnate în primele partide din prima etapă: Ambro-Pit Stop – Zimbrii Albi 4-2 (3-0) Pentru învingători au marcat Ciprian Rădășanu – 4, iar pentru învinși, respectiv Daniel Dascălu și Romică Simion. Pentru Ambro Pit Stop au jucat Băițan, Moldovan, Buta, Sumănaru, Rădășanu, Țugurlan, Ciubotariu și Gavriliuc, în timp ce la Zimbrii Albi au evoluat Dăscălescu, Gheorghiță, Curcă, Dascălu, Simion, Bârsan, Frățeanu și Butulescu. În cel de-al 2-lea joc, Paulcor Volovăț – Adria 7-1(3-0) Pentru echipa din Volovăț au înscris Vlădeanu – 3, Busuioc – 2, Prelipceanu și Manolache, respectiv Vasiliu. La învingători au intrat în teren Cristureanu, Prelipceanu, Manoliu, Râșca, Condrovici, Manolache, Traci, Vlădean, Cornea și Busuioc, iar pentru Adria au jucat Simileac, Vasiliu, Ciuntu, Nămuleac, Parasca, Gușetu, Rață, Gavril, Stadler și Cojocaru.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI