În parcajele subterane din centrul Sucevei

Toalete superprotejate împotriva vandalizării

> „Investiția este una prea importantă și cu costuri destul de semnificative ca să nu avem pază 24 de ore din 24”, a declarat primarul Ion Lungu
 

Municipalitatea suceveană ia măsuri de protejare a investiției în cele două locații ale parcărilor subterane din centru. Astfel, pe lângă supravegherea cu camere video, aflăm că personal angajat al Primăriei va asigura paza obiectivului, 24 de ore din 24. Demersul are menirea de a împiedica distrugerea instalațiilor și dotărilor moderne din subteran, tot în scopul limitării efectelor actelor de vandalism, în toaletele publice urmând a fi montate corpuri sanitare speciale. „Atât la parcajul subteran nr. 1 cât și la parcajul nr. 2 sunt prevăzute grupuri sanitare. În interiorul acestora vor fi montate corpuri antivandalizare, însă, dacă nu facem și supraveghere, putem pune orice fel de corpuri, pentru că acestea tot vor fi distruse. De aceea, în măsura în care vom da în funcțiune aceste parcaje, vom încerca să găsim o soluție, să avem permanent un om în acele parcaje. Pe lângă supravegherea video, va fi desemnată și persoană care va avea grijă să nu se producă vandalizări, atât la grupurile sanitare, cât și în lifturi și la celelalte dotări. Se știe că, din păcate, avem probleme de mentalitate la acest capitol, iar investiția este una prea importantă și cu costuri destul de semnificative, ca să nu avem pază 24 de ore din 24”, a declarat, ieri, primarul Ion Lungu. Șeful administrației locale spune că inaugurarea investiției va avea loc pe 1 decembrie, în zonă lucrându-se acum la „pietonalul” de legătură între străzile Nicolae Bălcescu și Ștefan cel Mare. În perioada următoare se așteaptă a sosi lifturile și a se monta limitatoare de acces pentru autovehicule cu gabarit mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: