S-a furat singur

Patronul magazinului era chiar… hoțul !

S-a întâmplat la Siret. Luni, în jurul orei 6.30, Silviu Pârlog, de 38 de ani, din localitate, sesizează poliția că persoane necunoscute au pătruns în incinta magazinului unde este proprietar.
 

Echipa operativă din cadrul Poliției orașului Siret se deplasează la fața locului, ocazie cu care constată că ușa de acces în spațiul de depozitare al magazinului este deschisă, neasigurată și nu prezintă urme de forțare. În momentul în care echipa de cercetare la fața locului a pătruns în magazin, sistemul de alarmare s-a declanșat, fiind activat. „Din interiorul magazinului, respectiv dintr-un birou administrativ, se reclamă furtul sumei de 10.625 lei, în birou existând urme de răvășire”, aveau să scrie polițiștii în procesul verbal. Numai că, pe urmă, ancheta a dus la o singură concluzie: suspect de comiterea furtului era chiar Silviu Pârlog, șeful magazinului, care, folosind cheile de acces în magazin și cunoscând codul de la sistemul de alarmare, a pătruns în incinta magazinului și, respectiv în birou, unde se afla suma de bani furată, ulterior înscenând comiterea unui furt prin efracție. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, cauza urmând a fi soluționată procedural. După cum se prezintă datele problemei, omul luase bani din contabilitate, dar, dintr-un motiv sau altul, a cam „uitat” să-i justifice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: