Carusel, leagăne, alte instalații de joacă…

Parcul Prefecturii a fost reamenajat

 

Parcul Prefecturii din strada Ștefan cel Mare a fost reamenajat sâmbătă de 30 de voluntari ai companiei de credite de consum Provident Financial România și ai Asociației CEM „Origini Verzi” Suceava. Dintr-un comunicat de presă aflăm că, printre altele, voluntarii au ajutat la montarea unui carusel, a unui complex de leagăne, precum și a altor instalații destinate locului de joacă pentru copii. Reamintim, amenajarea spațiului de joacă a fost finanțată integral prin programul „Fiecare parc are povestea lui”, desfășurat de Provident în parteneriat cu autoritățile locale în mai multe orașe din țară. Valoarea investiției s-a ridicat la 3.700 de euro, proiectul fiind implementat cu ajutorul Primăriei Suceava. Locul de joacă amenajat este situat în strada Ștefan cel Mare numărul 36, în apropiere de parcul central și a fost ales în urma unui vot public, între 6 și 21 august, la care au participat peste 1.600 de suceveni. În competiție au fost înscrise trei parcuri, identificate cu ajutorul Primăriei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: