Deputatul Ioan Bălan a participat la festivitățile școlare de la Salcea, Ipotești și Adâncata

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a asistat, ieri, la festivitățile de deschidere a noului an școlar organizate de școlile din Salcea, Ipotești și Adâncata. Aceste unități de învățământ au beneficiat de sprijinul său în acest mandat de parlamentar.
 

Bălan s-a arătat plăcut surprins de modul în care factorii de decizie locali au pregătit școlile pentru noul an școlar și i-a îndemnat pe copii să învețe pentru viitorul lor, dar și al localităților în care trăiesc. ”Nu este prima dată când particip la astfel de evenimente, dar vreau să vă spun că diferența între deschiderea anului școlar în perioada comunistă când am fost și noi elevi și cea de acum este că atunci îl proslăveam pe Ceaușescu, iar acum îl proslăvim pe Dumnezeu. Școala este ca o grădină în care răsadurile sunt bune, iar doamna directoare, ca grădinar șef, are obligația ca, așa cum toamna se strâng roade bune de pe câmp, peste câțiva ani să strângă roade bune din școli spre bucuria noastră, a părinților și a comunităților”, a spus Bălan la școala din Adâncata, unde s-a aflat alături de primarul Viorel Cucu. Parlamentarul democrat-liberal a promis sprijin în continuare pentru școlile din colegiul său electoral. ”Avem copii minunați, părinți minunați, un corp profesoral de calitate și, cu sprijinul primăriilor, cred că putem învinge greutățile și, la final, să ne bucurăm cu toții”, a mai spus Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: