Ioan Balan consideră că Guvernul Ponta a devenit inamicul public nr. 1 al dezvoltării României

Secretarul general al Organizației Județene Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan, susține că rectificarea bugetară efectuată de USL la finele lunii august nu este altceva decât „o operațiune cinică de tăiere a șanselor de dezvoltare a României”.
 

Ioan Balan

„Banii pentru investiții au fost tăiați la rectificarea bugetară, iar tăierea cea mai mare a fost la Ministerul Transporturilor, din banii pentru șosele și autostrăzi. E o măsură de sabotare a creșterii economice, care ar fi trebuit să fie prioritatea nr. 1 a oricărui guvern. Fără creștere economică nu vor fi bani în plus nici pentru pensii, nici pentru sănătate și nici pentru învățământ”, a mai spus Ioan Balan. Deputatul sucevean a mai criticat Guvernul Ponta și pentru că nu spune nimic despre cum vor dispărea locurile de muncă din cauza nealocării de fonduri pentru investiții. „Vorbim aici de zeci de mii de locuri de muncă directe și indirecte care nu vor mai exista din cauză că Guvernul Ponta face ce știe mai bine în an electoral, aruncă banii în consum”, a mai adăugat parlamentarul sucevean, care a amintit că proiectele de infrastructură din ultimii ani au generat peste 100.000 de locuri de muncă, directe și indirecte. „Guvernul Ponta practică o politică antiliberală, o politică de reducere a investițiilor și de aruncare a banilor în consum. Este de necrezut cum PNL tace de câteva săptămâni pe acest subiect, în loc să lupte pentru ceea ce pretinde că este: un partid al șanselor de dezvoltare al clasei de mijloc. Această tăcere a PNL este rușinoasă”, a mai declarat Ioan Balan, concluzionând că „PNL a ajuns slujitorul credincios al stângii, abandonând clasa de mijloc și interesele de dezvoltare ale României”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: