Cinci inspectori noi la IȘJ Suceava

> Locul fostului inspector general adjunct Vasile Monacu este luat de prof. Gabriela Scutaru, aflată și anterior în echipa de inspectori a IȘJ > La Casa Corpului Didactic, fostul director al Școlii „Ion Creangă” Suceava îl înlocuiește pe Traian Duminică
Cinci noi inspectori școlari au fost numiți, de la 1 septembrie, la Inspectoratul Școlar Județean Suceava, în timp ce 23 din inspectorii vechi au primit o nouă decizie de numire, cu aceeași dată. Ieri am fost informați că a revenit în inspectorat prof. Simion Slevoacă, fost inspector general adjunct în perioada Guvernului Năstase, care va răspunde acum de managementul resurselor umane. Un alt inspector revenit la IȘJ este prof. Vlad Giorgie, care va răspunde de specialitatea informatică.
 

Inspectoratul Scolar Judetean Suceava

Ceilalți nou-veniți la IȘJ sunt profesorii Ghiorghi Cornia – inspector pentru implementarea descentralizării, Petru Crăciun – inspector pentru fizică și Constantin Tiron – limbi moderne. Toate posturile de inspector erau cu detașare în interesul învățământului și fuseseră declarate vacante de Ministerul Educației, fiind emise decizii de numire noi, 90% dintre inspectori rămânând pe posturi. Tot cu data de 1 septembrie, a fost numită în funcția de inspector general adjunct prof. Gabriela Scutaru, care era inspector de specialitate în management educațional, evaluare instituțională și asigurarea calității, în locul prof. Vasile Monacu, care a fost eliberat din funcție cu 31 august. Totodată, a fost schimbat din funcție și directorul Casei Corpului Didactic, Traian Duminică, în locul căruia a fost numit fostul director de la Școala Nr. 9 „Ion Creangă” Suceava, prof. Constantin Mărgineanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: