Bacalaureatul de toamnă, după rezolvarea contestațiilor

100 de candidați au luat note mai mici la recorectare

După rezolvarea contestațiilor, promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului a crescut la 38,24%, față de 37,84%, ceea ce înseamnă că mai mulți candidați au reușit să obțină de la 6 în sus în urma recorectării lucrărilor.
 

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Suceava, din cele 448 de teze contestate, la reevaluare 306 au rămas cu nota nemodificată, 100 fiind modificate prin scădere, iar 42 prin creștere. Peste 60% din candidații prezenți la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului au fost respinși, doar 996 dintre ei având media de promovare a examenului, înainte de contestații. La cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2012 s-au înscris, reamintim, 3106 candidați suceveni. S-au prezentat 2629 candidați, 477 au absentat de la probe, iar 4 au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: