În învățământul sucevean, pentru a fi încheiate

Aproape 100 de obiective de investiții au nevoie de 148 de milioane lei

Obiectivele de investiții în școli din județ așteaptă cu zecile să fie încheiate, dar pentru finalizarea lor ar mai fi nevoie de 148 milioane lei.
 

Între timp, datoriile către constructori pentru lucrări definitivate și neplătite au ajuns la 26 milioane lei. Potrivit informațiilor primite de la insp. Laura Hacman, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, sunt 97 de obiective de investiții cu lucrări sistate în prezent, aflate în diferite stadii de execuție, unele mai având nevoie doar de finisaje. Valoarea actualizată a acestor obiective este de peste 217 milioane. Doar 3 școli au fost finalizate și vor fi deschise în noul an școlar, cele cu clasele I VIII din Zamostea și Bălcăuți și Școala cu Clasele I IV din Bosanci.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: