Informație bliț și acțiune fulger

Droguri printr-o firmă de curierat rapid din Obcini !

Polițiștii Poliției Municipiului Suceava – Biroul de Investigații Criminale au obținut miercuri, la ora 10, o informație despre un tânăr sucevean care comandă și primește prin intermediul firmelor de curierat rapid (pentru conformitate Sprintcurier Expres, de pe Calea Obcinilor) substanțe asociate plantelor cu efect halucinogen și psihotrop.
 

În baza informației, s-a constituit o echipă operativă, care s-a deplasat în zona Calea Obcinilor, unde tânărul, identificat ulterior ca fiind Alexandru Bejinariu, de 17 ani, a ridicat un colet de la respectiva firmă. A fost condus la Poliția municipiului Suceava, unde s-a constatat că plicul pe care l-a ridicat conține pungi din plastic cu sistem de autoînchidere, în care se află o substanță vegetală uscată. Având în vedere cele constatate, cercetările au fost preluate de structurile specializate, în vederea stabilirii faptei comise și întregii activități a celui în cauză, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. Ieri, la închiderea ediției, cercetările nu erau încă declinate structurii de parchet competente, recte DIICOT Suceava, însărcinate specific cu soluționarea unor astfel de spețe. Totuși, Biroul de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Suceava făcea investigații. Vom reveni – dacă va fi cazul pentru că, în România, prin firme de curierat rapid, e posibil ca oamenii, eminamente cinstiți, să primească și pătrunjel…

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI