Oști de strânsură

USL își linge rănile (da, nu una, mai multe) și, față de acum o lună, începe a se manifesta dezordonat. Sau… (se) manifestă doar Ghișe, cu pancarta de gât. Se apropie alt concurs, cel al alegerilor parlamentare. Bogdaproste că, deși după datele parțiale ale recensământului din 2011 românii s-au împuținat serios pe la casele lor, Parlamentul va fi la fel de încăpător pentru senatori și deputați. Rămâne de văzut de-ai cui. Deocamdată, câte unii prind a ridica două dește, zicând: și eu, și eu!
 

L.D. CLEMENT

La USL, e interesant de urmărit cum își va trăi ciudata strânsură de stânga și de dreapta insuccesul recent și-apoi cum se vor înțelege în privința colegiilor (adică să nu-și dea la gioale, cu stângu-n dreptul), a listelor etc. PDL își linge rănile (da, nu una, mai multe). A câștigat? Ba nu, T. Băsescu a câștigat iar. Și se poate zice că a câștigat la masa verde, nu în teren, unde cu totul altul a fost scorul. Iar, de aceea, partidul își strânge, iată, rândurile. Pe ale sale și ce se mai poate aduna primprejur, din cei care, singuri, de orice orientare ar fi, n-au nicio șansă la parlamentare. Așadar, ni se vor dezvălui „valorile de centru-dreapta” (să nu uităm, emanate din aceleași FSN – PDSR – etc., din care-și trage originea și specia evoluată PSD!), adică liberal-sociale-creștine-republicane-naționale-civice. Sac peticit în burta căruia să intre voturi, struțo-cămilă carpato-dunăreano-pontică plus diaspora, cea în stare să încline de tot balanțele. Cică „dreapta unită” ne propune justiție (de la Codruța și Monica) „pentru toți”, în primul rând. Și-apoi… „prosperitate pentru fiecare”. Pentru fiecare, după nevoi…?!!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: