PSD Suceava 2020

Gianina Beleagă și Ioana Vrânceanu, medaliate cu aur la campionatele mondiale de juniori la canotaj

Campionatele mondiale de canotaj pentru juniori care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Bulgaria, au prilejuit un succes de senzație pentru canotajul sucevean.
 

Gianina Beleagă a cucerit titlul mondial cu echipajul de 8+1 al României, iar Ioana Vrânceanu a câștigat medalia de aur în proba de 4 vâsle, tot cu echipajul României. Gianina Beleagă este sportiva Clubului Sportiv Municipal din Suceava și este pregătită de antrenorii Ioan Despa și Vasile Avrămia. Ioana Vrânceanu este sportivă la CSȘ “Nicu Gane” Fălticeni și este antrenată de soții Ana și Vasile Avrămia, alături de Ioan Despa. De remarcat faptul că ambele sportive, Gianina Beleagă și Ioana Vrânceanu, sunt și campioane europene în acest an cu aceleași echipaje cu care au câștigat și titlul mondial. Următoarea competiție pentru canotorii suceveni este Campionatul național de la Orșova.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: