Finala competiției profesionale a serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență se desfășoară la Suceava

> În concurs reprezintă județul echipajele serviciilor voluntare Brodina și Cârlibaba și echipajul serviciului privat al Forestind SA
 

Municipiul Suceava va fi, în perioada 14-15 august a.c., gazda etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, „competiție în care, an de an, echipajele clasate pe primele locuri ale etapelor zonale își pun în valoare pregătirea profesională”. Organizatorii etapei finale din acest an sunt Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava, în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava. La această ediție a etapei naționale vor concura următoarele echipaje: > serviciile voluntare pentru situații de urgență Brodina, județul Suceava; Cârlibaba, județul Suceava; Cozmeni – Lăzărești, județul Harghita; Domnești, județul Argeș; Lespezi, județul Iași; Giroc, județul Timiș; Târnova, județul Caraș Severin; Topolog, județul Tulcea; > servicii private pentru situații de urgență SC Azomureș SA, județul Mureș; SC Centrul Rivergate SRL, județul Olt; SC Compania de Stingeri și Intervenții SA (punct de lucru Arcelor Mittal) județul Galați; SC Falck Fire Services SA, județul Argeș; SC Fireproof Team SA, județul Prahova; SC Forestind SA, județul Suceava; SC GA PRO CO Chemicals SA, județul Neamț; SC Unio SA, județul Satu Mare. Competiția se va desfășura pe Stadionul „Areni” după următorul program: 14 august – ora 9, festivitatea de deschidere a concursurilor; 9.30 – 13.30, desfășurarea probelor de concurs „ștafeta 4x100m” și „pista de îndemânare și viteză”; 15 august – ora 9 – 11.30, desfășurarea probei de concurs „dispozitivul de intervenție”; ora 12.30-13: festivitatea de premiere. Accesul publicului în incinta stadionului va fi liber. În incintă va fi amenajat și un punct de informare la care se vor distribui, cu titlu gratuit, materiale cu tematică de prevenire a situațiilor de urgență. „Ne exprimăm convingerea că și actuala finală a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență, găzduită de județul Suceava, se va desfășura în cele mai bune condiții, într-un desăvârșit spirit competițional de fairplay”, transmite plt. major Dan Moroșanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: