La sfârșitul săptămânii

Ambasadorul Africii de Sud este așteptat la Suceava

Conducerea administrației publice locale sucevene are programată vineri, 10 august, o întâlnire cu ambasadorul Africii de Sud la București, Excelența Sa Pieter A. Swanepoel.
 

Potrivit afirmațiilor primarului Ion Lungu, din cadrul unei conferințe de presă, discuțiile vor fi purtate din perspectiva economică și a realizării unor parteneriate în ideea atragerii de fonduri externe. „Discuțiile vor fi axate pe parteneriatele pe care noi dorim să le realizăm la nivelul administrației locale. Așa cum se știe, astăzi traversăm o perioadă de criză economică, iar eu sunt destul de sceptic în privința fondurilor ce vor veni de la Guvern, indiferent care ar fi el, pentru că nu sunt bani și de aceea trebuie să găsim soluții pentru proiectele pe care le avem prin parteneriate publice-private”, a declarat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: